Ulaganja Atlantic Grupe i Klimaopreme kao potvrda kvalitete

Bez autora
May 28 2014

Realizacijom dvije velike investicije ove godine, Atlantic Grupe u tvornicu za proizvodnju energetskih pločica i tvrtke Klimaoprema u tvornicu za proizvodnju opreme za ventilaciju, klimatizaciju i čiste prostore, Industrijski park Nova Gradiška potvrdio se kao jedna od najkvalitetnijih i najkonkurentnijih ulagačkih destinacija u Hrvatskoj i regiji. Ovih dana, kako je i najavljeno, Atlantic Grupa je započela radove na izgradnji tvornice za proizvodnju energetskih pločica iz asortimana sportske i aktivne prehrane pod brandom Multipower. Podsjetimo, riječ je o projektu ukupne vrijednosti 120 milijuna kuna koji će u prvoj godini proizvodnje otvoriti 50, a uz planirani rast poslovanja u konačnici 160 novih radnih mjesta. - U Novoj Gradiški naišli smo na iznimno razumijevanje i susretljivost predstavnika lokalne zajednice. Zadovoljan sam što ćemo kroz razvoj vlastitog poslovanja pridonijeti i razvoju ove poslovne zone – rekao je Emil Tedeschi, predsjednik Uprave Atlantic Grupe.

Ulaganja Atlantic Grupe i Klimaopreme kao potvrda kvaliteteRealizacijom dvije velike investicije ove godine, Atlantic Grupe u tvornicu za proizvodnju energetskih pločica i tvrtke Klimaoprema u tvornicu za proizvodnju opreme za ventilaciju, klimatizaciju i čiste prostore, Industrijski park Nova Gradiška potvrdio se kao jedna od najkvalitetnijih i najkonkurentnijih ulagačkih destinacija u Hrvatskoj i regiji.

Ovih dana, kako je i najavljeno, Atlantic Grupa je započela radove na izgradnji tvornice za proizvodnju energetskih pločica iz asortimana sportske i aktivne prehrane pod brandom Multipower.

Podsjetimo, riječ je o projektu ukupne vrijednosti 120 milijuna kuna koji će u prvoj godini proizvodnje otvoriti 50, a uz planirani rast poslovanja u konačnici 160 novih radnih mjesta. - U Novoj Gradiški naišli smo na iznimno razumijevanje i susretljivost predstavnika lokalne zajednice. Zadovoljan sam što ćemo kroz razvoj vlastitog poslovanja pridonijeti i razvoju ove poslovne zone – rekao je Emil Tedeschi, predsjednik Uprave Atlantic Grupe. Ono što Industrijski park doista čini posebnim jeste izvanredna lokacija uz međunarodnu autocestu, kvalitetna infrastruktura, povoljna cijena zemljišta od 25 kuna po metru kvadratnom te konkurentan paket lokalnih poticaja i olakšica.

U okviru Poslovno inovacijskog centra provode se visoko kvalitetni trening programi za CNC tehnologiju. Centar je vrhunski opremljen, a razvijena je i uspješna suradnja sa Siemensom, DMG-om te brodskim Strojarskim fakultetom. Zasad je navedeno prepoznalo osam ulagača koji su izgradili vlastite proizvodne prostore te pet stanara Poduzetničkog inkubatora, koji ukupno zapošljavaju oko 300 djelatnika. Ulaganja Atlantic Grupe i Klimaopreme predstavljaju dodatnu potvrdu visoke kvalitete i konkurentnosti novogradiške poslovne zone.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik